THE RANDOM
MEE SEGERA


Anis Akalili
Double Chin
@NAAkalili
Multifandom
Walk Alone

BLOGIES

KLIK KLIK



KLIK KLIK :)


THE MASTERMIND!

Basecode: NaYli
Edit by: Sofea
Others: ? ? ?


Random #4


Alhamdulillah.. Sesi ulangan  yang pertama dah lulus! Now, tunggu lesen P siap XD .  Sebenarnya semalam lagi nak update tapi tak sempat sebab kepenatan.. Yang tak best kawan2 yang lain tak lulus jugak.. pastu kesian kat sorang ni.. masa 11hb tu yang kali keliga dia buat test tali gagal jugak. Anis faham sangat-sangat perasaan dia sebab Anis pun pernah kandas dalam test litar tuu.. Bayangkan, kalau kita rasa yakin dan pasti yang kita ni dah boleh buat.. tapi keputusan tetap negatif... Dia dah merayu2 kat Encik JPJ yang dia nak minta pelaung sekali lagi.. Tapi Encik JPJ tak layan.. Seriously kesian sangat-sangat tengok dia.. :'(

Masa nak pegi serah borang result and isi borang.. Ada cikgu sakat woo.. dia tanya..
Cikgu : Ni bakpo JPJ tak tick dalam kotak kandas ni? Dia tick kotak lulus je ni?
Phylo : Haahh?? ( Dalam hati *aku tak lulus lagi koo* rasa cuak dh ni)

Cikgu pun ulang ayat sama. cuma cikgu tambah *hint* dalam ayat dia..

Cikgu : Bakpo JPJ tak tick dalam kotak kandas.. dia tick kotak lulus jee..? Apa maksud ni?? 
Aku : (Blur 5 saat) Lulus la key??
Cikgu : Hoo laa.. Lulus dah ni.. Gembira tak terkata sapa ore tanyo pun tok leh nak jawab..


Malu okayy..!!! Dah la ramai cikgu ada kat situ..!! Hadoiyaa.. Maluu...!!!!!!!



credit : dyorian

#PRAYFORMH370





PAST | PRESENT