THE RANDOM
MEE SEGERA


Anis Akalili
Double Chin
@NAAkalili
Multifandom
Walk Alone

BLOGIES

KLIK KLIK



KLIK KLIK :)


THE MASTERMIND!

Basecode: NaYli
Edit by: Sofea
Others: ? ? ?


Flash Mob & I Knew It


Huhh, dah dua hari tak update.Semalam aku layan flash mob. Dalam Malaysia, luar Malaysia semua aku tengok #yang ada kat utube. Dah terjatuh hati dengan Tord Hill. Flash Mob yang dia buat memang superb!! Yang paling aku suka masa kat mall#dalam tandas pun ada. Teringin jugak nak join diorang buat flashh mob tuu. Kira macam ada kerjasama #ayat wonderpet.Layan punya layan,aku langsung tak sentuh langsung homework..Skolah dah nak bukak Ahad nie. Tapi tadi dah buat tinggal sikit je lagi.
|Aku download Flash Mob semalam|
Korang! Dah dengar belum B2ST-I Knew It?Kalau belum klik sini.Amacam, best tak?Mv tak keluar lagi tapi yang teaser dah keluar.Nak tengok klik sini.Rado dan JunHyun yang tulis lirik tuu.
|Tutup Kes|






PAST | PRESENT